Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Για μια χούφτα αστέρια

Για μια χούφτα αστέρια
Τίτλος: Για μια χούφτα αστέρια
Συγγραφέας: Βασιλική Λεβεντάκη
Σελίδες: 80
Εκδόσεις: Οσελότος
Σχήμα: 14x21

«Μα πού χάθηκαν τ’ αστέρια;» αναρωτιέται τα βράδια η Ηλέκτρα, κοιτάζοντας ψηλά στον ουρανό! «Ποιος τα πήρε; Πού τα έκρυψε; Γιατί;»…

Κι η περιπέτεια ξεκινάει… Η Ηλέκτρα, η Νεφέλη, ο Τζίμης και ο Κίμωνας παίρνουν τη μεγάλη μα και επικίνδυνη απόφαση να ταξιδέψουν ως τον Όλυμπο με την ελπίδα πως ο Δίας θα τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους να λύσουν το μυστήριο γύρω απ’ την εξαφάνιση των αστεριών. Θα πετύχουν άραγε τον σκοπό τους; Θα θελήσει ο Δίας και οι άλλοι θεοί να σταθούν στο πλευρό των παιδιών; Θα καταφέρουν τα θαρραλέα παιδιά να ξεπεράσουν τα εμπόδια που προσμένουν στο δρόμο τους, ώστε στο τέλος να επιστρέψουν τ’ αστέρια στον ουρανό;

2 σχόλια :

  1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
    Ένα πολύ ωραίο βιβλίο για μικρούς και μεγάλους. Κάνετε άριστη χρήση της Ελληνικής γλώσσας και φαίνεται ότι έχετε αφιερώσει χρόνο για την συγγραφή του.
    Ένα πολύ καλογραμμένο βιβλίο.
    Το βιβλίο, μας διδάσκει ότι πρέπει όλοι να προσπαθούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας. Για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μόνος του σε αυτό το ταξίδι!
    Συγχαρητήρια γι αυτό το υπέροχο βιβλίο.
    Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφο παιδικό μυθιστόρημα, προσφέρει γνώσεις στα παιδιά, έχει χιούμορ, προσεγμένη δουλειά, περνάει μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους. Είναι μία πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια Βασιλική μου. Θα δανειστώ ένα μέρος από το βιβλίο: "Οι μεγάλες αλλαγές δεν είναι προσωπικά κατορθώματα, αλλά χρειάζονται πολλούς για να πραγματοποιηθούν". Καλοτάξιδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μοιραστείτε το!